workshops

Workschop ‘Zachte sieraden’

Ik leer je in deze workshop mijn zachte sieraden techniek. Met alle prachtige kleuren fluweel mag je aan de gang om een sieraden collectie te maken. De basis is fluweel en er wordt geborduurd en op gelijmd met allerhande materialen. Je gaat naar huis met jouw zachte sieraden die om je lichaam dansen!

Duur van de workshop 1,5 tot 2uur.

Kosten 29,95  (incl.materialen) 

******************************************

Workshop ‘Textiel schilderijtje’

Je maakt een mooi schilderijtje met evt een eigen gekozen foto die jouw dierbaar is. Ik heb mooie textielbandjes en vele versiersels die je erop gaat lijmen. Dit kan zo ingetogen of uitbundig als je stijl is! Het zal een schilderijtje worden waar je niet zo maar langs loopt!

Duur van de workshop 1,5 uur 

Kosten 29,95 (incl. Materialen) 

******************************************

Workshop ‘Hoed pimpen’ 

Een hoed om te dragen voor een speciale gelegenheid of als interieur object! Dit is wat je maakt met allerhande materialen op een basis hoed of muts. Je decoreert er op los tot een waar kunstwerk!

Duur van de workshop 1,5 tot 2uur

Prijs 45euro (incl. Materialen ) 

******************************************

Workshop ‘Koester tas’ 

Jouw eigen persoonlijke tas zo versieren dat je haar elke dag kunt koesteren! Met een mooie foto van een dierbare, bloemen en mooie sierbandjes. Fluwelen sliertjes en pailletten met pompoentjes. ‘Alles’ is aanwezig en mogelijk. Er zijn nette 2ehands tassen die je kunt gebruiken. Zo krijgen die ook weer een nieuw leven…. maar je mag ook een eigen tas meenemen.  Wel moet die van stof zijn.

Duur van de workshop 2uur

Prijs 45euro ( incl materialen)

******************************************

Belangrijk is te weten dat ik de workshops ook op jouw locatie kan geven. Ik reken dan wel de benzinekosten. Kom je in mijn atelier dan is er een minimum van 2 deelnemers en een maximum aantal van 9 vrouwen. Je mag zelf een datum regelen.

Voor info bel: 0630877299

Of mail: info@leonadesign.nl 

 Algemene annuleringsvoorwaarden: 

Wanneer je de workshop geboekt en betaald hebt en om welke reden dan weer annuleert, stort ik 60% terug van het totaalbedrag. Of je krijgt een tegoedbon om op een later tijdstip de workshop af te nemen.

Mocht je een aanbetaling gedaan hebben dan is dat de 40% die ik behoud na annulering.